Contoh Percakapan Bahasa Inggris Untuk 5 Orang + Artinya Terbaru

Contoh Percakapan Bahasa Inggris Untuk 5 Orang + Artinya Terbaru –  Buat sahabat SBI yang super, Yuk simak Contoh Percakapan Bahasa Inggris 5 orang di bawah ini.

Conversation Between 5 People

Andi: Hallo what’s up Reza, David? I have met you in long time. Where do want you go?

Reza and David: We are so great Andi. We are going to go to Rizki home. Would you like to go along with us?

Andi: what we are going to do there?

Reza: we need to make our class gathering. We will hold a gathering with the greater part of our senior secondary school companion. We need to meet Rizki to advise this uplifting news.

David: Yes, this will be a huge gathering we ever had. Gone ahead simply go along with us Andi.

Andi: It sounds awesome. Alright hold up a moment, I will wear my shoes.

Reza and David: Okay, simply hustle just a bit companion.

Andi: Okay I have been prepared for going there. Should we go there by engine cycle or auto?

Reza: No, Rizki’s home is not a long way from here. We can go there by strolling. We just need five minutes to go there.

David: Okay how about we go there.

Andi and Reza: All right my brothers.

At Rizki’ Home

David, Andi, Reza: greetings, anyone home?

Rizki: Yes, I am impending. Who is there? Goodness my god, Andi, David, Reza, how are you all?

David, Andi, and Reza: We are great, old buddy. You shouldn’t?

Rizki: I am fine as well. Is there something that you need to educate me gentlemen?

David: Yes obviously, we need to make a get-together with the majority of our senior secondary school companions. How would you consider that?

Rizki: That is the splendid thought, as well as that makes my blessing from heaven. For long time I am continually sitting tight for the get-together. Meeting with our companion, that is a fascinating movement. When it will be held fellows?

Andi: We haven’t got the ideal time. I need us to make a meeting to examine about that.

Reza: Hey companion, don’t you recollect that we haven’t educated Dimas about this?

David: Oh my god. Rizki, do you know where Dimas’s house is?

Rizki: I don’t know where it is. Anyway, I have his telephone number. Perhaps we can call him to come here.

Andi: That’s a smart thought. Gone ahead call him, Rizki.

At the telephone…

Rizki: Ok I am as yet attempting. Hi Dimas?

Dimas: Yes I am Dimas here. Who is it?

Rizki: This is me, Rizki your senior secondary school companion. Might you be able to go to my home at this point? There are Andi, David, and Reza here. We need to examine about gathering.

Dimas: Rizki? Awesome. Stunning, sounds great. You should al, go to my home. Since my mom requesting that I keep my home. You can go to Kamboja Street Number 6B. Alright companion?

Rizki: Okay Dimas. Simply sit tight us for 15 minutes.

Rizki: Dimas requesting that we go his home on the grounds that he must keep his home. He can’t go all over the place. We should go there companion.

Andi, Reza, David: Okay Let’s go

Terjemahan Dalam Bahasa Indonesia

Andi: Hallo apa kabar Reza, David? Sudah lama aku ga ketemu kalian. Kalian mau  kemana?

Reza dan David: Kita sehat Andi. Kami mau pergi ke rumah Rizki. Kamu mau ikut dengan kita?

Andi: Ada kegiatan kah?

Reza: Iya Andi, kita ingin membuat acara reuni kelas kita. Kita akan mengadakan acara reuni dengan semua teman di kelas waktu SMA. Kita harus bertemu Rizki untuk memberitahu kabar baik ini.

David: Semoga ini akan menjadi reuni besar. Ayo ikut dengan kita, Andi.

Andi: Kedengarannya menarik. Oke tunggu sebentar, saya akan pakai sepatu terlebih dahulu.

Reza dan David: Oke, ayo bro.

percakapan 5 orang bahasa inggris

Andi: Oke saya telah siap untuk pergi ke sana. Kita pergi ke sana dengan sepeda motor atau mobil?

Reza: Tidak, rumah Rizki adalah tidak jauh dari sini. Kita bisa pergi ke sana dengan berjalan kaki. Kita hanya perlu lima menit untuk pergi ke sana.

David: Oke mari kita pergi ke sana.

Andi dan Reza: Oke bro.

Di rumah Rizki..

David, Andi, Reza: (Salam), ada orang di rumah?

Rizki: Ya. Siapa ya? Oh Tuhan, Andi, David, Reza, bagaimana kabar kalian semua?

David, Andi, Reza: Baik. Bagaimana dengan kamu?

Rizki: Saya baik-baik saja. Apakah ada sesuatu yang  ingin kalian beritahu saya?

David: Ya tentu, kami ingin mengadakan sebuah reuni dengan semua teman SMA. Bagaimana pendapat Kamu tentang itu?

Rizki: Itu bukan saja ide yang baik, tapi itu membuat mimpi saya menjadi kenyataan. Sekian lama saya selalu menunggu reuni. Pertemuan dengan teman-teman kelas kita, merupakan kegiatan yang menarik. Kapan akan diadakan reuninya?

Andi: Kita belum menemukan waktu yang tepat. Aku ingin mengadakan pertemuan untuk membahas tentang itu.

Reza: Hei teman, kau tidak ingat  kita belum menceritakan Dimas tentang hal ini?

David: Ya Tuhan. Rizki, apakah Kamu tahu di mana rumah Dimas?

Rizki: Saya tidak tahu di mana itu. Tapi aku punya nomor teleponnya. Mungkin kita bisa menelponnya untuk datang ke sini.

Andi: Itu ide yang bagus. Ayo telepon Dimas, Rizki.

Di telepon

Rizki: Ok. Saya akan menceritakannya. Halo Dimas?

Dimas: Ya, Dimas berbicara. siapa ini?

Rizki: Ini aku, Rizki, teman SMA Kamu. Bisakah kau datang ke rumahku sekarang? Ada Andi, David, dan Reza di sini. Kami ingin membahas tentang reuni.

Dimas: Rizki? Wow, terdengar menarik. Bagaimana jika kalian semua, datang ke rumahku. Karena ibuku meminta saya untuk menjaga rumah. Kamu dapat pergi ke Kamboja Jalan Nomor 6B. Oke teman?

Rizki: Oke Dimas. Tunggu saja kami sekitar 15 menit.

Rizki: Dimas Meminta kita untuk pergi rumahnya karena ia harus menjaga rumahnya. Dia tidak bisa kemana-mana. Mari kita pergi ke rumahnya teman.

Andi, Reza, David: Oke, Mari kita pergi kesana.