Kumpulan Contoh Soal Word Order Dalam Bahasa Inggris Beserta Kunci Jawaban
Kumpulan Contoh Soal Word Order Dalam Bahasa Inggris Beserta Kunci Jawaban

Kumpulan Contoh Soal Word Order Dalam Bahasa Inggris Beserta Kunci Jawaban

Posted on

Kumpulan Contoh Soal Word Order Dalam Bahasa Inggris Beserta Kunci Jawaban

 

Kumpulan Contoh Soal Word Order Dalam Bahasa Inggris Beserta Kunci Jawaban
Kumpulan Contoh Soal Word Order Dalam Bahasa Inggris Beserta Kunci Jawaban

 

Hallo sahabat SBI, pada kesempatan kali ini admin ingin memberikan soal latihan kepada sahabat SBI semua yang berhubunga dengan word order dalam bahasa inggris, sahabat SBI pasti sudah tidak asing lagi bukan dengan word order dalam bahasa inggris? nah, berikut ini beberapa contoh soalnya dalam bahasa inggris 🙂


1.The bills are folded in an origami style in a_______

A.there-dimensionals frame

B.Three-Dimensional frame

C.Three-Dimensional frame

D.Three-frames dimensional

Jawaban : B

Key Word : In a


2.Those football matches will be_____on television tonight

A.Internationally broadcasting

B.Broadcasted international

C.Internationally broadcasted

D.Broadcasting international

Jawaban : C

Key word : will be


3.The whitney boomerang is the first_____which exceeds all crash testing requirements.

A.two seater aircraft

B.two-seater aircraft

C.two-seaters aircraft

D.two-sealers aircraft

Jawaban : B

Key Word : The first


4.There will be_____in this town next two days.

A.an essential five days convention

B.An essential five day convention

C.An esential-five days convention

D.Essential five days convention

Jawaban : B

Key Word : There will be


5.Not only______the best student in his school, but he also receives a scholarship.

A.Markus becomes

B.Did markus become

C.Does Markus become

D.Markus becoming

Jawaban : C

Key Word : Not only


6.She woke up_____this morning because of studying hard in the previous night.

A.late

B.Lately

C.Lattest

D.Later

Jawaban : A

Key Word : woke up


7.Not only______a good thing; he did the right thing.

A.Did sam do

B.will sam do

C.Sam did

D.Sam do

Jawaban : C

Key Word : Not only


8.Thomas Alfa Edison invented_____

A.Electric lights

B.The electric lights

C.An electric lights

D.Electric light

Jawaban : A

Key Word : Invented


9.______Airlangga University has a well-respected medical school.

A.As university

B.As public University

C.As the University

D.As a Public University

Jawaban : D

Key Word : Air Langga University


10.There are only 90 questions in this test,_____?

A.Did there

B.Didn’t there

C.Don’t there

D.Aren’t there

Jawaban : D

Key Word : Are


Semoga bermafaat untuk sahabat SBI semua ya 🙂


Check Juga Materi Penting SBI Lainnya :

Comments

comments