10 Soal Agreement Lengkap Beserta Kunci Jawaban Dalam Bahasa Inggris

Posted on

10 Soal Agreement Lengkap Beserta Kunci Jawaban Dalam Bahasa Inggris

 

10 Soal Agreement Lengkap Beserta Kunci Jawaban Dalam Bahasa Inggris
10 Soal Agreement Lengkap Beserta Kunci Jawaban Dalam Bahasa Inggris

 

Hallo sahabat SBI, kita sudah sering bukan mendengar mengenai agreement dalam bahasa inggris? sahabat SBI juga pasti sudah paham, karena pada materi sebelumnya kita juga pernah membahas mengani agreement dalam bahasa inggris, nah jika sudah memahami, saatnya kali ini kita berlatih soalnya ya sahabat SBI? seperti apa? check this out 🙂


1.Some of the shops I wanted to see____no longer in city

A.is

B.are

C.have

D.were

Jawaban : B

key word : some of the shops


2.feng shul is a system of laws considered to govern spatial arrangement and____the flow of energy and whose favorable or unfavorable effects are taken into account when sitting and designing buildings

A.Orientation in its relation of

B.Orientation to the relationship of

C.Orientation relating to

D.Orientation relating to

Jawaban : D

Key word : spatial arrangement and…the flow of energy


3.The police_____investigating the crime

A.is

B.Are

C.to be

D.was

Jawaban : A

Key word : the police


4.Nothing went wrong ehen the director was gone____?

A.did it

B.didn’t it

C.was it

D.wasn’t it

Jawaban : A

Key word : Nothing


5.Mars,___has two satelllites.

A.which the fourth planet from the sun

B.it is the fourth planet from the sun

C.the fourth planet from the sun

D.is the fourth planet of the sun

Jawaban : C

Key words : mars ; has


6.Built at the beginning of the century, the library of congress houses one of the largest____

A.and fine

B.and finest

C.or finest

D.yat fine

Jawaban : B

Key word : the largest


7.oscillatona, one of the few plants that can move about,_____a wavy, gliding motion.

A.having

B.has

C.being

D.with

Jawaban : B

Key word : oscillatona


8.Some monkeys,_____use their tails in a way similar to a hand

A.like the spider monkey

B.spider monkey likes

C.to the spider monkey

D.the monkey likes the spider

jawaban : A

Key words : some monkeys


9.true hibernation takes place only among____animals

A.whose blood is warm

B.blood warm

C.warm-blooded

D.they have warm blood

Jawaban : C

key words : animals


10.in a hot sunny climates, man acclimatizes by eating less, drinking more liquids, wearing lighter clothing , and____

A.skin changes that darken

B.his skin may darken

C.experiencing a darkening of the skin

D.darkens his skin

Jawaban : C

Key word : eating


Happy studying sahabat SBI 🙂


Check Juga Materi Penting SBI Lainnya :