10 Contoh Soal TOEIC Dalam Bahasa Inggris Lengkap

Posted on

10 Contoh Soal TOEIC Dalam Bahasa Inggris Lengkap

 

10 Contoh Soal TOEIC Dalam Bahasa Inggris Lengkap
10 Contoh Soal TOEIC Dalam Bahasa Inggris Lengkap

 

Sahabat SBI pasti sudah tidak asing lagi bukan denga TOEIC? TOEIC hampir sama dengan TOEFL dan juga IELTS.  Hanya saja, TOEIC lebih banyak digunakan untuk mengukur kemampuan seseorang dalam berbahasa dan digunakan untuk mendapatkan pekerjaan baik di dalam maupun di luar negri, yaitu berupa perusahaan asing.


1.Though many restaurants offer an extensive menu, the quality ___________ considerably.
A. varies
B. vary
C. various
D. variety

Answer: A


2.We are currently seeking an experienced manager _______ has at least five years of experience.
A. he
B. if
C. who
D. because

Answer: C


3.Neither taking photographs ________ bringing soft drinks is allowed in the museum.
A. or
B. nor
C. and
D. either

Answer: B


4.The applicants have experience in accounting, ___________ only one is familiar with our software.
A. nor
B. but
C. by
D. or

Answer: B


5.Neither our company ________ the rival company will attend the trade show.
A. for
B. and
C. nor
D. or

Answer: C


6.Interest rates will _________ rise by several percentage points.
A. probable
B. probability
C. prove
D. probably

Answer: D


7.You need to develop your communication skills to remain ____________.
A. compete
B. competition
C. competitively
D. competitive

Answer: C


8.Please complete this ______ and easy survey to give your opinions about our service.
A. quickly
B. quicken
C. quick
D. quicker

Answer: C


9.Free admission __________ for the city music festival are available upon request.
A. ticket
B. tickets
C. ticketing
D. ticketed

Answer: B


10.I took the wrong _______ at the last road junction, how can I get back on the motorway?
A. turn
B. turner
C. turned
D. turning

Answer: D


Semoga bermanfaat ya sahabat SBI 🙂


Check Materi SBI Lainnya: